Bøger / faglitteratur / rejseførere

Turen går til Danmark, Færøerne & Grønland


Beskrivelse


Rejsebog i stort format. Information om byer, udflugtsmål og seværdigheder. Med vejkort og forslag til ture rundt i rigsfælleskabet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. aug. 2020

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 3. aug. 2020

Visuel inspirationsbog om ture rundt i Danmark og til Grønland og Færøerne. Til interesserede i ture rundt i rigsfællesskabet.

Serien "Turen går til" har eksisteret siden 1952 og opdateres ofte. I denne udgave er formatet ændret og har karakter af en coffee table-bog med fokus på store fotografier og illustrationer. Bogen samler information om byer, udflugtsmål og seværdigheder og giver dem stjerner alt efter, om det er en omvej værd. Bogen behandler de enkelte landsdele og angiver de vigtigste byer og seværdigheder. Den indeholder også vejkort og forslag til ture rundt i landet.

Bogen er primært beregnet til at blive brugt, inden man planlægger en tur til Danmark, Grønland og Færøerne og kan inspirere til, hvor man skal tage hen. De flotte billeder kommer virkelig til udtryk i det store format.

Modsat de mindre "Turen går til"-bøger er denne mere beregnet til at blive brugt, inden man tager afsted. Den er for stor og tung til at have med, da den omhandler hele rigsfællesskabet. Detaljeringsgraden ikke lige så god som i de "Turen går til", der omhandler enkelte egne.