Bøger / skønlitteratur / roman

Uden ekko


Beskrivelse


Efter et halvt år i eksil i et italiensk kloster skal kriminalassistent Hanne Wilhelmsen rede trådene ud i en kludret mordefterforskning, hvilket ikke er populært hos alle kolleger.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2001

af

af

Lone Krøgh

d. 5. nov. 2001

Så er Hanne Wilhemsen tilbage i Politihuset i Oslo efter at have været i eksil i et italiensk kloster i 1/2 år. Hun forlod politiet over hals og hoved efter at have trådt venner og kolleger for nær, så hendes tilbagevenden er ikke just populær. Hun havner i en mangelfuld og ustruktureret efterforskning af mordet på en mediefeteret - men i virkeligheden usympatisk og grisk - kok, og hun er den, der får brikkerne til at falde på plads og blotlægger en række triste skæbner. Dette er den 6. roman med enspænderen Hanne Wilhelmsen som hovedperson, og igen er det de flotte personportrætter, der er mindst lige så vigtige som selve krimiplottet. Den altid distancerede og professionelle Hanne flygtede fra Oslo i sorg over sin mangeårige kæreste Cecilies død. Ikke mindst hendes tidligere makker, den meget macho Billy T., kan ikke tolerere hendes opførsel, og det slår gnister i det såkaldte samarbejde. En velskrevet, nutidig kvalitetskrimi, der ganske som forgængerne vil blive læst af et bredt publikum.


litteratursiden.dk

d. 1. feb. 2002

af

af

Marit Haugaard

d. 1. feb. 2002

Det er december: sneen er faldet, juletravlheden og julefrokosterne er sat ind. Bag politigården i Oslo finder man liget af den feterede kok og restauratør Brede Ziegler, der viser sig at være både do...


Kristeligt dagblad

d. 17. nov. 2001

af

af

Mie Petersen

d. 17. nov. 2001


Berlingske tidende

d. 20. dec. 2001

af

af

Keld Nissen

d. 20. dec. 2001