Teoretisk funderet og praktisk orienteret grundbog om udeskole for lærer- og pædagogstuderende samt grundskolens pædagogiske praktikere.
Bogen er bygget op over fire dele. Første del giver det teoretiske grundlag for at kunne lave udeskoleundervisning samt introducerer en didaktisk model til planlægning, gennemførelse og evaluering af udeskoleundervisning. Anden del giver eksempler på udeskole i fagene dansk, matematik, madkundskab, natur/teknologi og historie. Tredje del fokuserer på udeskole for elever med særlige vanskeligheder. Fjerde del inddrager andre aspekter af udeskoleundervisning som eksempelvis motivation, bevægelse og eksterne samarbejdspartnere.
Det er en velstruktureret bog, som både teoretisk og rent praktisk klæder sin læser godt på til at kunne lave gode udeskoleundervisningsforløb. Bogen har stor relevans for både grundskolens praktikere samt pædagogisk studerende.
Både i studiesammenhænge og blandt grundskolens praktikere vil det give god mening at læse denne bog sammen med titler som Udeskoledidaktik for lærere og pædagogerLæringens DNA samt Læringens DNABåde i studiesammenhænge og blandt grundskolens praktikere vil det give god mening at læse denne bog sammen med titler som Udeskoledidaktik for lærere og pædagoger samt .