Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Unremembered - uden forandring


Beskrivelse


Science fiction. Sera kan intet huske om sin fortid og er klar til at være den perfekte reklame for "Diotech" sammen med kæresten Kaelen. Eller er hun? Noget bliver ved at dukke op.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. feb. 2016

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 11. feb. 2016

Læs slutningen på den spændende serie om den laboratoriefremstillede pige Sera og sandheden om, hvem hun egentlig er. Science fiction, spænding og kærlighed for læsere fra 14 år.

Vi møder nu Sera (eller Seraphina)i rollen som medicinalfirmaet "Diotechs" loyale succesprodukt. Hendes hukommelse er ændret, og hun er klar til at reklamere for firmaet sammen med Kaelen, som er hendes mandlige modstykke og det perfekte match. Men noget er ikke, som det skal være. Da den store verdensturne skal til at starte, begynder hendes hjerne at leve sit eget liv, og erindringen om hendes fortid dukker op i bidder. Men den frygtelige sandhed om firmaets ønske om den totale kontrol og hendes egen oprindelse går først op for hende efter et voldeligt opgør, som er lige ved at koste hende alt. Den amerikanske bog er 3. del af serien "Unremembered". Første del hed Unremembered - uden minder.

Det er en meget spændende og medrivende fortalt historie, som greb mig med det samme. Et klart, præcist sprog, troværdige hovedpersoner, tempo fra side 1 og et miljø, som er både opfindsomt og tankevækkende skruet sammen. Jeg er helt ked af, at serien er slut. Forsiden er i samme stil som resten af serien. Bøgerne skal læses i rækkefølge.

Bogen har samme tempo og særlige stemning som science-fiction serien UgliesLazarusfænomenet. Den deler også hukommelsestemaet, tidsrejser og den snigende uhygge med serien "Den fjerde parallel", hvor første del er LazarusfænomenetBogen har samme tempo og særlige stemning som science-fiction serien Uglies. Den deler også hukommelsestemaet, tidsrejser og den snigende uhygge med serien "Den fjerde parallel", hvor første del er .