Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Uskyldigt blod


Beskrivelse


Chrysabelle er comarré og hendes blod er eftertragtet blandt adelige vampyrer. Da hendes vampyr-herre findes myrdet, må hun flygte til menneskenes verden, hvor hun falder i armene på den lækre, men vanvittige vampyr, Mal.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 19. apr. 2016

Chrysabelle er comarré og vampyrer er vilde med hendes blod. Kan hun sammen med en vanvittig vampyr redde menneskeheden? Dark fantasy-serie for alle der er vilde med overnaturlige væsener, romantik og hårdtslående kampe.

Året er 2067 og Chrysabelle flygter til menneskenes verden, da hendes vampyr-herre bliver myrdet. Voldsomme magtkampe blandt vampyrerne bryder ud. Nogen ønsker at sammensmelte menneskenes og de overnaturliges verden. Chrysabelle og vampyren, Mal, kæmper en ulige kamp i "Uskyldigt blod". I "Kød og blod" melder den hemmelige organisation, kubai mataen, sig på banen og Chrysabelle må samarbejde både med Mal og Creek, som er en charmerende vampyrdræber. Men hvem af de skønne mænd, er hun mest vild med? Chrysabelle trodser sine venner og må forhandle med magtfulde feer i New Orleans, mens menneskenes verden rystes over de mange overnaturlige væseners blodige gadekampe i "Ondt blod".

Skøn, ny serie som giver et dramatisk indblik i livet blandt både vampyrer, feer, varulve og hekse. I USA er der foreløbigt udkommet 5 bind i serien, som ligger på bestsellerlister i hele verden. De smukke forsider med guldprægede billeder af Chrysabelle lever op til seriens blodige indhold.

"House of Comarré" giver en ny vinkel på de efterhånden mange dark fantasy-serier og lægger sig imellem P.C. Casts "Nattens hus", Cassandra Clares "Dødens instrumenter" og "Den internationale bestsellerserie om Sookie Stackhouse" af Charlaine Harris.


litteratursiden.dk

d. 28. sep. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 28. sep. 2016

I en ikke så fjern fremtid er de blodtørstige vampyrer på fri fod, og det vrimler med formskiftere, genfærd og faldne engle. Desværre lever denne serie ikke helt op til mine forventninger. Vampyrerne ...