Bøger / skønlitteratur / roman

Utro


Beskrivelse


Mette og Mikkel er gift og hjælpes ad med at hente børn og lave mad, men pludselig holder Mikkel ikke sine aftaler. Mette er vred og bliver mistænksom. Kan hun stole på Mikkel?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2017

af

af

Lotte Klemens Thomhave

d. 7. juni 2017

Letlæst bog om utroskab fra serien "Læseværkstedet". Bogen egner sig til unge og voksne med læsevanskeligheder, til brug i undervisningen og som fritidslæsning.

Mikkel og Mette er gift og har to børn. De har travlt på deres arbejde. Mette er lærer og underviser i mange timer. Mikkel er fotograf og elsker at tage gode billeder af sine kunder. Historien starter i dagene op til jul. Mikkel begynder pludselig at komme sent hjem fra arbejde. Mette er vred. Hun vil have, at han hjælper med at hente børnene. Mikkel lyver og siger, han har travlt. Men hvad er der galt? Og hvem køber Mikkel smykker til? Historien bliver fortalt på skift af Mette og Mikkel. På forsiden er der et billede af en pose slik, som indgår i historien. "Utro" er en del af serien "Læseværkstedet" i grønt niveau, lix 13. Alle bøger i serien er også udgivet som lydbøger.

Bogen er nem at læse med et relevant emne. Det er interessant at høre både Mettes og Mikkels side af historien, og det kan fx åbne op for en god diskussion i undervisningen. Ligesom den åbne slutning kan gøre det.

Kirsten Ahlburg har skrevet flere bøger om den svære kærlighed for læsesvage unge og voksne i samme letlæsnings-serie. Fx i Et lille håb.