Bøger / faglitteratur

Vær, hvor du er - flyt dig, når du skal


Beskrivelse


Forfatteren beretter om sit omskiftelige liv og giver inspiration til hvordan du bliver tro mod dig selv, slipper uhensigtsmæssige mønstre og vaner for at skabe forandringer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2017

af

af

Grethe Lorentzen

d. 13. dec. 2017

Hvordan har du det i nuet og med dig selv? Skal du flytte dig mentalt eller fysisk? Mette Weber beretter om sit omskiftelige liv og opfordrer den eftertænksomme læser til refleksioner over eget liv.

MW har i mange år været medfølgende hustru for sin udstationerede mand, og har boet i udlandet i mange år. De mange flytninger har medført refleksioner over det gode liv i fremmede lande væk fra familien. Hun fortæller om sit liv og de tanker hun har gjort sig om sit liv, at flytte ud af komfortzonen, planlægning, og nødvendige forandringer. Samtidig opfordrer hun, med spørgsmål, læseren til at reflektere over værdier, følelser, konflikter, adfærd, forandringsprocesser m.m., og henviser til kognitive modeller. MW er familie- og konfliktrådgiver og iværksætter.

Bogen stiller mange spørgsmål til læseren, og kommer omkring rigtigt mange emner, uden dog at gå i dybden med dem. Den er et inspirations-katalog til læsere, der oplever et behov for at tage deres liv op til overvejelse, og læsere, der gerne vil høre om en udenlandsfarers erfaringer med at skabe sit liv.

MW udgav i 1998 Når Penelope rejser medMod til succesBryd vanen og nå dine mål om livet som medfølgende hustru. I Mod til succes fortæller Soulaima Gouranis sin egen historie, om sine erfaringer med at bryde ud af sin komfortzone, og om at turde sætte ambitiøse mål. Bryd vanen og nå dine mål henvender sig til de, der gerne vil have hjælp til at bryde vaner og handlemønstreMW udgav i 1998 Når Penelope rejser med om livet som medfølgende hustru. I fortæller Soulaima Gouranis sin egen historie, om sine erfaringer med at bryde ud af sin komfortzone, og om at turde sætte ambitiøse mål. Bryd vanen og nå dine mål henvender sig til de, der gerne vil have hjælp til at bryde vaner og handlemønstreMW udgav i 1998 Når Penelope rejser med om livet som medfølgende hustru. I Mod til succes fortæller Soulaima Gouranis sin egen historie, om sine erfaringer med at bryde ud af sin komfortzone, og om at turde sætte ambitiøse mål. henvender sig til de, der gerne vil have hjælp til at bryde vaner og handlemønstre.