Bøger / faglitteratur / opbyggelig litteratur

Værdifuld : bliv den du er


Beskrivelse


Om at skabe større selvværd gennem inderlighed med Gud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2014

af

af

Laura Michelsen

d. 19. aug. 2014

Selvhjælpsbog til kvinder, der ønsker at arbejde med sig selv ud fra et kristent grundsyn.

Personlig selvhjælpsbog, hvori forfatteren fortæller sin egen historie på godt og ondt, og hvordan troen på Jesus er en frisættende faktor i hendes liv. I bogen behandler hun de klassiske problemstillinger, mange kvinder kæmper med som fx selvhad, komplekser, afhængighed, forholdet til mor, og viser hvordan svaret på langt de fleste af vores kvaler, ja i virkeligheden nok alle, er Jesus. Hun henvender sig personligt til læseren, stiller os spørgsmål, og vejleder i, hvordan vi kan invitere Jesus inden for i vores liv og hverdag. Alt sammen på en meget jordnær måde. Hun lægger meget vægt på, at vi skal elske os selv som kvinder, og bruger en del kræfter også på at tale om de hormonelle vilkår, kvinder er underlagt. Bogen er velskrevet i et jordnært sprog, kærlig, humoristisk og letlæst. Der er gennemgående citater af skriftsteder fra Biblen og flere forslag til bønner i forskellige situationer.

Der er ikke mange kristne selvhjælpsbøger på danske folkebiblioteker. Kan sammenlignes med John Eldredges Frigjort til at leve, 2014.

Tro og spiritualitet er på fremmarch disse år, og denne bog er et godt og troværdigt bud på en selvhjælpsbog, der møder den kristne, søgende sjæl. Den er ikke "over" amerikansk, og fungerer fint for en dansk læser.Informationer og udgaver