Bevægende hybridværk om det at pendulere mellem hospitalsindlæggelser og rollen som far. Til læsere af poetiske værker, både begyndere og trænede.
Værket, som er en blanding af digte, prosa og fotografier, omhandler en jegfortællers observationer og eksistentielle refleksioner i en tid med hospitalsindlæggelser. Jegfortælleren er fraskilt og har sønnen i weekenderne. Sønnen, der bogen igennem omtales som barnet, vokser sig stor og selvstændig i takt med, at jegfortælleren føler sig udstødt fra samfundet på grund af sin sygdom og nedsatte funktionalitet. I teksterne pendulerer jegfortælleren mellem drømme og virkelighed. Værket er illustreret af fotograf Mariana Gil.
Hybridværket er let tilgængeligt og sammenhængende. Der er en tydelig historie, man som læser nemt kan følge med i. Det drømmende islæt giver værket en form for mystik, der klæder det. Man kommer som læser meget tæt på jegfortælleren og dennes sygdomsforløb, ligesom der er mange detaljer, der på fin vis er med til at aftabuisere sygdom. Vil fungere godt i en læsekreds.
Grundet det kropslige fokus minder værket om digtsamlingen ForgabtKast himlen i havet af Bjørn Rasmussen. Andre har også skrevet deltaljeret og poetisk om det at være indlagt, såsom Theresa Salomonsen i Kast himlen i havetGrundet det kropslige fokus minder værket om digtsamlingen Forgabt af Bjørn Rasmussen. Andre har også skrevet deltaljeret og poetisk om det at være indlagt, såsom Theresa Salomonsen i .