Bøger / skønlitteratur / roman

Valkyrierne


Beskrivelse


Selvbiografisk roman. Paulo Coelho tager med sin kone Chris ud i Mojave-ørkenen i 40 dage for at komme i kontakt med sin skytsengel.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2011

af

af

Per Månson

d. 20. sep. 2011

For læsere af åndeligt litteratur og tilhængere af det lettere okkulte.

Brasilianske Paulo Coelho har en verdensomspændende stor næsten menighed, men han har dog aldrig slået helt så meget igennem i Danmark som i de varmere lande. Valkyrierne er en selvbiografisk roman om hans rejse ind i Mojave-ørkenen i 1988 sammen med hustruen Chris. Formålet var at få kontakt med hans skytsengel. Chris følger modvilligt med, men bliver mere grebet af projektet, mens Paulo til gengæld bliver mere og mere frustreret over ikke at få et gennembrud. Til sidst møder de de kvindelige motorcyklister Valkyrierne, der fræser ørkenen rundt og prædiker Guds ord og dyrker fri sex, og her finder han endelig åndsbeslægtede, der kan forløse hans mission. Det er en sprogligt banal historie, men frelsen er sikkert enkel for de indviede.

Bogen ligger i forlængelse af Pilgrimsrejsen, 1987 - dansk udgave 2006.

En selvbiografisk roman i et enkelt sprog om bestræbelserne på at møde sin skytsengel.


litteratursiden.dk

d. 17. okt. 2011

af

af

Rikke Bødker

d. 17. okt. 2011

Livets essens er forskellig for os alle - nogen kommer den til, mens andre må ud på en længere rejse. Paulo og hans kone, Chris, som oprindelig stammer fra Brasilien, rejser ud i Mojave-ørkenen for at...


Berlingske tidende

d. 9. dec. 2011

af

af

Else Cornelius

d. 9. dec. 2011


Weekendavisen

d. 11. nov. 2011

af

af

Merete Reinholt

d. 11. nov. 2011