Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vega er væk


Beskrivelse


Vega ser TV, men mor vil have Vega til at rydde op og gøre rent. Det vil Vega ikke, så hun går en lang tur. Mon mor savner hende?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2018

af

af

Stine Bille

d. 1. feb. 2018

Vega ser tv, men mor vil have Vega til at rydde op og gøre rent. Det vil Vega ikke, derfor hun går en lang tur. Mon mor savner hende? Sjov læsetræning for alle fra 1. klasse.

"Vega er væk" hører til serien "Lyn. 1" letteste niveau med max. 100 ord, hvoraf de fleste er lydrette og gentages ofte. Bogens tekst og dialog er sat i korte brudte sætninger. Vega vil ikke rydde op og gøre rent, derfor går hun hjemmefra. Hun er sikker på at mor har savnet hende, da hun har været væk længe. Da Vega kommer hjem finder hun ud af, at mor ikke lagt mærke til, at Vega har været væk. Hvad mon Vega så gør? Bøgerne er i hardback-cover. Der er opgaver og aktiviteter på forlagets hjemmeside.

Bogen indeholder en sjov men også lidt trist lille historie. Illustrationerne fylder meget og er farverige og udtryksfulde, hvilket understøtter og tilfører teksten en ekstra dimension.

I samme serie findes flere sjove bøger fx Silas ser et sporFinn får en flåt eller Finn får en flåtI samme serie findes flere sjove bøger fx Silas ser et spor eller .