Bøger / faglitteratur / opskrifter

Vegansk vægttab


Beskrivelse


Om at komme gang med og fastholde et vægttab med vegansk kost. Med kostplaner, opskrifter og træningsøvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. dec. 2017

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 18. dec. 2017

Inspirerende og oplysende bog med alt du har brug for at vide, for at komme i gang med dit nye vegansk/vegetariske liv. I tilgift fås en 12 ugers kost og træningsplan til vægttab. Henvender sig til alle der gerne vil tabe sig og/eller i gang med en livsstilsændring.

Inspirationsbog med tips til plantekost og vægttab. Indeholder kostplaner, opskrifter og træningsøvelser. Eggers arbejder professionelt som kostvejleder og personlig træner. Bogen giver svar på mange af de spørgsmål man kan have til det veganske eller vegetariske livsvalg. Bogen kommer ind på fravalg af sukker, den rigtige kostsammensætning, motionsdyrkelse, motivationbevarelse og vægttab. Indeholder en ordliste, en 12 ugers træningsforløb og en række opskrifter. Skrevet i samarbejde med Katrine Memborg.

En flot og imødekommende bog, der i et helt-nede-på-jorden sprog giver gode råd til en vegansk eller vegetarisk livsstil, især hvis man samtidigt ønsker at tabe sig. Bogens opskrifter er lækre, hverdagsagtige, ukomplicerede og lette at gå til. Hjemmetræningsøvelserne er nemme og kræver næsten intet udstyr. Eggers kommer kortfattet, men godt rundt om nogle af de udfordringer eller spørgsmål man mødes med, når man skal igang og gerne fortsætte sin grønnere og sundere livsstil.

HelsematildeSuper simpel sundhed er en anden bog med en ikke-fanatisk tilgang til træning og kost. Tilsvarende Super simpel sundhed der mest henvender sig til mændHelsematilde er en anden bog med en ikke-fanatisk tilgang til træning og kost. Tilsvarende der mest henvender sig til mænd.