Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Veganske livretter


Beskrivelse


Vegansk kogebog med fokus på de klassiske danske retter. Vil man leve vegansk, så er der noget for enhver smag og nybegynderen kan også være med. Opskrifterne er hovedsageligt på retter hvor alle ingredienser kan købes i det lokale supermarked.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. apr. 2017

af

af

Stine Grabas

d. 27. apr. 2017

Vegansk kogebog med fokus på de danske klassiske retter. Vil man leve vegansk, så er der noget for enhver smag og nybegynderen kan også være med.

Forfatter Thomas Erex er stifter af Danmarks veganske forening og giver i bogen sit bud på, hvordan man kan omdanne danske klassikere til vegansk kogekunst. Størstedelen af ingredienserne kan købes i det almindelige supermarked og derfor kræves der kun få suppleringer til køkkenskabet. Bogen er inddelt i afsnit med morgenmad og brunch; frokost og madpakker; salat og dressing; hovedretter; snacks og tilbehør; kager og desserter og endelig juice og smoothie. Foruden et medfølgende billede har hver opskrift en ingrediensliste samt en udførlig beskrivelse af retten.

Let tilgængelig vegansk kogebog med simple og almindelige retter, så alle kan være med i både smag og sværhedsgrad. De indbydende billeder, som er gennemgående i hele bogen, gør den til en fornøjelse at læse i.

På det seneste er der kommet mange veganske kogebøger, såsom Vegansk for begynderePlantemadGo' & nem veganermad, Plantemad eller Go' & nem veganermadPå det seneste er der kommet mange veganske kogebøger, såsom Vegansk for begyndere, eller Go' & nem veganermadPå det seneste er der kommet mange veganske kogebøger, såsom Vegansk for begyndere, Plantemad eller .