Bøger / faglitteratur / øvelser

Venskabsyoga : trivselsfitness i skolen


Beskrivelse


40 konkrete yogaøvelser, der kan være med til at sætte tempoet ned og skabe nærvær og ro i en travl skolehverdag for at styrkes elevernes relationer, sundhed og læring.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2017

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 9. maj 2017

"Venskabsyoga" kan være med til at sætte tempoet ned og skabe nærvær og ro i en travl skolehverdag. Derved styrkes elevernes relationer, sundhed og læring. Henvender sig til lærere, pædagoger og andet sundhedspersonale i skolen.

Bogen indeholder 40 konkrete venskabsyogaøvelser, der kan gennemføres i klassen eller ethvert andet sted. Den anbefaler en pædagogik, hvor der er plads til pauser for elevernes fysiske, mentale og sociale aktivitet. Denne form for yoga er også kendt som "trivselsfitness".

Fantastisk bog om, hvordan tempoet kan sættes ned i skolen ved hjælp af yogapauser og trivselsfitness. Der er rigtig fine konkrete øvelser, som er lige til at anvende, og illustrationerne dertil er rigtig gode. Med de 40 yogaøvelser og fine illustrationer, kan denne bog give inspiration til at intensivere de lærings- og trivselsfremmende indsatser i den pædagogiske hverdag.

Yoga i skolen giver også et bud på, hvordan man kan indføre stille stunder i skolen med yogaøvelser.


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 26. juni 2017

af

af

Flemming Platz

d. 26. juni 2017