Bøger / skønlitteratur til børn / eventyr

Vidunderlige verdener


Beskrivelse


Billedbog. Eventyr og magi med Disneys prinsesser i vidunderlige og fortryllede verdener.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2013

af

af

Rikke Skram-Skuldbøl

d. 27. sep. 2013

Kig- og find-bog i Disney-prinsessernes univers som henvender sig til piger fra 3-6 år. Bogen behøver ikke formidling, idet forsidens illustrationer vil vække genkendelighed og begejstring.

Læseren introduceres på hver dobbeltopslag til et af Disneys prinsesseuniverser - fx Ariel, Askepot og Snehvide. På venstre opslag introduceres forskellige ting, genstande og dyr, som læseren skal lede efter i illustrationen. Disse ledsages af en kort tekst, som fortæller om den handling, som knytter sig til illustrationen. Illustrationerne vil vække genkendelighed, idet de er som taget direkte fra Disneys tegnefilm.

Bogen kan sammenlignes med andre kig- og find-bøger fra Disney - fx Phineas og Ferb og Biler samt de øvrige titler i serien Disney prinsesser.

Bogen indeholder hverken den kreativitet eller originalitet, som normalt findes i billedbogskrybberne. Min første tanke er udgivelser på samlebånd og stor kommerciel kassesucces. På trods af dette, er der ingen tvivl om, at bogen vil blive udlånt i stor stil pga. genkendeligheden og prinsessetemaet.Informationer og udgaver