Bøger / faglitteratur

Vilje af stål


Beskrivelse


En motivationsguide til at skabe personlige og arbejdsmæssige resultater med vægt på mental fitness, motion og kost. Med opskrifter på juicer og smoothies.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2009

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 16. juni 2009

Vi kender vist alle til at nu skal det være - det med at leve sundt, motionere, få en flottere krop og få mere overskud i hverdagen, og mange kender så også til, at det kniber gevaldigt med at holde fast i beslutningerne. Hvordan man fastholder motivationen og får en vilje af stål, det er det, denne bog handler om.

Charlotte Bircow er kendt som fitnessinstruktør, foredragsholder og ophavskvinde til mere en 1,5 mio. solgte motionsvideoer og -dvd'er bare i Danmark. I denne bog fortæller hun os om, hvordan man kan tage ansvar for eget liv, helbred og humør og opnå gode resultater, hvad enten der drejer sig om sundere livsstil, større arbejdsglæde eller mere tid i hverdagen. Charlotte Bircows råd til os er, at vi dropper de evige slankekure, alle dårlige motionsundskyldninger og i stedet optimerer vore ressourcer og bruger hovedet og kroppen hver dag. Der er 6 områder, som er vigtige for at nå målene, de 3 vigtigste er tanker, motion og kost og dertil kommer hvile, vand og vejrtrækning, og det er dem, som bliver præsenteret her.

Charlotte Bircow udgav i 2007 bogen Bliv din egen personlige træner, og der en del genbrug af tekst fra denne i Vilje af stål, selv om det er 2 forskellige bøger. Desuden er der lignende bøger med en form for pep-talk af bl.a. Lene Hansson, Birgitte Nymann, Charlotte Bech og i bøgerne om at leve kernesundt.

Velskrevet bog af en kendt og meget benyttet fitnessinstruktør, som supplerer de mange andre bøger om at få et sundt liv.