Bøger / faglitteratur

Vilje til forandring


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 11. nov. 2015

Erhvervsmanden Lars-Christian Brask interviewer bl.a. vejrmanden Jesper Theilgaard, politikeren Uffe Elbæk, erhvervsmanden Lars Kolind og it-iværksætteren Martin Thorborg i en spændende debatbog om at skabe "et grønt, bæredygtigt og fremsynet vækstsamfund". For dig, som følger klimadebatten.

Interview- og debatbog, hvor Lars-Christian Brask taler med 11 markante danskere med meninger om at skabe sund vækst i Danmark. Jesper Theilgaard, meteorolog og klimaekspert fra DR, konstaterer "Jo, det er ganske vist, at klimaet lider." Uffe Elbæk, formand for det politiske parti "Alternativet" mener at "væksten skal være grøn" og i Lone Vitus verden "er økonomisk vækst ikke et ideal". Lone Vitus er forfatter og landmand og skriver kritisk om fødevareproduktionen. Søren Ejlersen er kok og iværksætter bag Aarstiderne A/S. Han ser "have og køkken som det nye forsamlingshus" og Lars Kolind interviewes under overskriften "Mr. Nice Guy frem for rå kapitalist". De andre interviewede er tv-værten Christine Feldthaus, Christian Have, Pernille Aalund, Martin Thorborg, Henrik Rasmussen og Soulaima Gourani. Forfatteren er en succesrig international erhvervsmand og har også skrevet Vilje til succes.

Tankevækkende og velskrevet bog med en erhvervsmand, som erkender: "En vision om bæredygtighed kan være en holdbar vej til sund vækst.".

En anden bog til debatten om grøn vækst er den akademiske Bæredygtighed.


Jyllands-posten

d. 13. dec. 2015

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 13. dec. 2015


Danske kommuner

Årg. 47, nr. 2 (2016)

af

af

Tom Ekeroth

Årg. 47, nr. 2 (2016)