Bøger / faglitteratur

Vind i Wordfeud


Beskrivelse


Tips og tricks til Wordfeud. Historien om Wordfeud præsenteres og spillets funktionaliteter gennemgås, med strategier og taktikker for både begyndere og øvede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. apr. 2012

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 10. apr. 2012

Til dem der er interesserede i at blive bedre til at spille Wordfeud på deres smartphone. En bog med tips og tricks til spillet Wordfeud, en smartphone app. baseret på brætspillet scrabble. Til både begyndere og øvede.

Er du træt af at din 14-årige nevø banker dig i Wordfeud og kan du ikke få dig selv til at bruge de mange snyde apps. Så er denne bog noget for dig. I bogen introducerer Mogens Jerløv tips og tricks til Wordfeud. Han viser, hvad der betyder noget, når man spiller, og hvad der ikke betyder noget. Historien om Wordfeud præsenteres, og spillets funktionaliteter gennemgås. Jerløv giver også en række huskeråd, som man kan have i baghovedet, når man spiller, hvis man ikke lige gider at sidde med bogen i hånden. Bogen er ikke en snyde-bog til Wordfeud, men nærmere en bog med strategier og taktikker, der gør, at man får mere blik for spillet. Dog indeholder bogen også udvalgte tabeller over godkendte ord til spillet, tabeller man kan konsultere, og se om man kan danne ord ud af de bogstaver, man har. Jerløv er meget systematisk og metodisk, og der er mest at komme efter for den øvede spiller. Afsnittet til nybegyndere er meget lille. Bogen er illustreret med screen shots fra spillet.

Der er ikke udkommet andre bøger på dansk om Wordfeud. Men der findes mange sider på nettet og apps., med lignende indhold, der kan hjælpe dig til at spille Wordfeud.

En fin bog om en spilledille, der dog allerede er ved at være gammelt nyt og et overstået kapitel.