Bøger / faglitteratur / rejseførere

Vores New York


Beskrivelse


Guide til New York bag turistattraktionerne og reklamesøjlerne krydret med forfatternes egne oplevelser efter at have boet i byen en årrække. Om de små gallerier, billige spisesteder, legepladser og børnevenlige restauranter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. nov. 2011

af

af

Stine Grabas

d. 11. nov. 2011

Enhver, der skal en tur til New York og som ikke vil nøjes med turistfælderne, bør have denne bog under armen. Bogens forside appellerer dog mest til kvinder.

Forfatterne er begge danskere bosiddende i New York, hvoraf den ene har en lille datter. Sammen giver de deres bud på ukendte steder i New York, som de anbefaler man skal besøge med eller uden børn. Beskrivelserne er suppleret med en lille anekdote om stedet og er gennemgående fyldt med fantastiske fotos fra the Big Apple. Der er steder for enhver smag; shoppingsteder, restauranter, parker og udflugtsmål samt ikke mindst barer og natklubber, hvor der er noget for både den lille og store pengepung.

Lignende er der fra i år: Olrik: Vandringer i mit New York, Rude: Ånden over New York med fokus på kirker, samt fra 2010: Lillelund: Gotham City.

En flot, inspirerende og levende bog om de mange ukendte steder i New York. Godt alternativt supplement til de eksisterende rejseguides til den populære storby, hvor man kommer lidt mere bag facaden.