Musik / electronica

With and without -


Anmeldelser (7)


Gaffa [online]

d. 8. okt. 2014

af

af

Simon Nathanael

d. 8. okt. 2014

"Her er ikke så meget andet på spil end netop nostalgien, men lyden er til gengæld intakt. Melodisk "Danglish"-vokal fra Anja T. Lahrmann flyder hen over luftige, om end lidt indelukkede produktioner på Signature og Roller Coaster. Der er desværre en unaturlighed i vokalmelodierne. Bedre går det på den overjordiske Seen, som finder balancen mellem sangskrivning og ambient tekstur. Bedst er de kølige landskaber på Camphor og Figure og de spinkle beatudskejelser på Trmbns. Alle med en poleret, men dragende og moden kvalitet, som alligevel skaber mere længsel efter at sætte gamle plader på end efter flere nye album fra trioen".


Politiken

d. 11. okt. 2014

af

af

Simon Lund

d. 11. okt. 2014

"At tiderne har forandret sig, kan man jo ikke bebrejde Future 3. Men det sætter dem i en anden historisk kontekst, hvor den tidligere - om end milde - chokeffekt er væk. Men det er deres evne til at skabe behagelig, rumudvidende og elegant udfoldet sofatechno ikke ... Historien om et jordskælvende comeback holder desværre ikke. Men den elegante electronica fra Future 3 er absolut værd at fordrive efterårets tusmørkeeftermiddage med".


Berlingske tidende

d. 5. okt. 2014

af

af

Lars Rix

d. 5. okt. 2014

"Vokalmæssigt er samarbejdet med Thomas Meluch under kunstnernavnet Benoit Pioulard spændende på de to første meget sfæriske skræringer »Mmn« og »Revenant«, men det er arbejdet med forsanger Anja T. Lahrmann fra bandet Icecream Cathedral, der absolut er mest fængende. Specielt på den boblende »Signature«. Blandt instrumentalnumrene gør den legende »O/ A« sig rigtig fint, men samtidig er der også en del lydtapet over denne del. Man har det med andre ord, som om man går og kigger på stangtøj hos Nørgaard på Strøget, når man hører musikken. Men det kan jo også være en fornøjelse i sig selv, og meget kan man sige om Future 3s musikalske univers, men slingrende fyldt med billige tricks er det i hvert fald ikke".


Jyllands-posten

d. 20. okt. 2014

af

af

Maz Plechinger

d. 20. okt. 2014

"Trioens første album i 13 år er som at få besøg af en god, gammel ven, der ikke har ændret sig en tøddel. Det er fortsat et sindigt bekendtskab med sin behagelige lyd, som at sidde foran en knitrende pejs på en frostklar vinterdag i afslappet tavshed. For selv om første halvdel af pladen noget uvant er behæftet med vokaler, er det ikke, fordi der er meget nyt at sige. De rumklangssvøbte vokaler bruges mest som et ekstra instrument og fungerer fint som sådan".


Politiken

d. 10. nov. 2014

af

af

Simon Lund

d. 10. nov. 2014

"Midt i rumklangen forsvinder den gode idé med endnu en coverplade og venner på besøg-album fra The Lips. Det gode øjeblik giver mere lyst til at høre helt nye soniske eventyr fra Oklahomas fineste end flere nostalgitrip i kuriøst selskab".


Information

d. 10. nov. 2014

af

af

Anna Ullman

d. 10. nov. 2014

"Ikke alle ideerne er lige veludførte, og ikke alle sange får lige meget luft under vingerne. Men hos Oh Land trives en tro på popsangen som et snefnuglignende unikum, der kan genfortrylle verden, og det er prisværdigt".


Information

d. 15. okt. 2014

af

af

Anna Ullman

d. 15. okt. 2014

"De tre vise mænd i dansk elektronisk musik er tilbage efter 13 års pause. Future 3 har lavet en ydmyg, men ærefrygtindgydende comebackplade, der smukt og nuanceret viser deres format".