Bøger / faglitteratur

Yes jeg skal skilles - eller skal jeg?


Beskrivelse


Forfatteren fortæller om sine egne erfaringer med skilsmisser og giver gode råd til, hvordan man kan arbejde med parforhold i krise - eller afklare, om parforholdet er værd at arbejde med, eller om det er bedre at blive skilt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. maj 2014

af

af

Jette Landberg

d. 6. maj 2014

Henvender sig til dem, der føler sig utilfredse i deres parforhold og måske, måske ikke står over for en skilsmisse, idet bogens spørgsmål og forfatterens erfaringer kan hjælpe læseren til at afklare sit forhold.

Forfatteren har gennemgået hele tre skilsmisser i sit liv, først sine forældres, dernæst en skilsmisse fra hendes første mand, og dernæst en skilsmisse fra en kvinde. Hun bruger sine erfaringer fra disse skilsmisser, der alle tre har præget hende meget. I de enkelte kapitler stiller hun en lang række tankevækkende eller provokerende spørgsmål, fx om man prioriterer sit parforhold eller altid holder en bagdør åben? Hele vejen igennem bruger hun sin egen historie og dyrekøbte erfaringer. Sagar Bohnstedt har skrevet bøger om neo feng shui og 2 dele af Imellem-trilogien, hun holder en lang række kurser fx i feng shui og de ni kraftfelter.

Britta Ortiz har med Skilsmissers følelsesunivers fået 22 kvinder til at berette om deres følelser i forbindelse med skilsmisse. Irma Lauridsen har også brugt personlige historier fra både mænd og kvinder. Tidligere har fx Christine Byriel skrevet om at komme godt igennem sin skilsmisse. Sagars bog handler mere om tiden op til en eventuel skilsmisse, også om hvordan man kan arbejde med sit forhold eller afklare, om det er værd at arbejde med.

Rigtig god bog om afklaringsfasen af en forfatter, der har meget erfaring at bygge på.