Bøger / faglitteratur

Yeshua : mystikernes mester


Beskrivelse


Præsentation af Yeshua som menneske, mystiker og mester med en lære, der er anderledes end kirkens kristendom, og som lægger sig i den esoteriske mystiker-tradition, der til alle tider har peget på væren som frelsen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2008

af

af

Camilla Sejerøe

d. 10. nov. 2008

Yeshua henvender sig til søgende inden for det mystiske. Den kan formidles som til mennesker, der leder efter en anden forståelse af Jesus og kristendommen, specielt med henblik på det feminine.

Bo Heimann er selvstændig konsulent og laver alt fra coaching til yogarejser. Han har skrevet flere bøger om lignende emner, samt om værdibaseret ledelse. Det vanskelige ved denne bog er alle citaterne - den er spækket med bibelcitater og citater fra andre skrifter. Bo Heimann arbejder med at åbne for kristendommens snævre rammer, og give plads til andre mulige tolkninger af teksten. Hans vinkel er det feminine princip, og han argumenterer overbevisende for sin sag.

Der er ikke umiddelbart andre danske bud på denne type kristendomskritik.

En god bog til de søgende, der arbejder med at forstå det mystiske i relation til kristendommen. Jeg vil tro, at denne bog ikke får den helt store efterspørgsel i bibliotekerne.Informationer og udgaver