Film / fiktion til børn / kærlighed

Han er bare ikke vild med dig
He's just not that into you


Beskrivelse


Om tre kvindelige kolleger og deres kvaler med kærligheden. Den første er i gang med at lære at date, den anden har ventet i syv år på at kæresten skal fri til hende, og den tredje er gift, men måske ikke med den rette mand ...

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juli 2009

af

af

Charlotte Cathrine Pedersen

d. 8. juli 2009

Han er bare ikke vild med dig er en let og enkel kærlighedsfilm, velegnet til enhver, der efterspørger uforpligtende underholdning.

Scenen er Baltimore, anno 2009. Han er bare ikke vild med dig handler om tre kvindelige kolleger, der har hver deres problemer med kærligheden. Én er i færd med at lære de signaler, der sendes når en mandlig date ikke ringer dagen derpå, hun får hjælp af den lokale bartender. En anden har giftet sig tidligt og er i gang med at indrette bolig med sin ægtemand. Selvsamme ægtemand møder en tiltrækkende kvinde i supermarkedet, der viser sig at være hans livs kærlighed. Den tredje kvinde vil gerne giftes med sin kæreste gennem syv år. En række komplikationer opstår, men vejen banes mod de eftertragtede lykkelige parforhold. Ken Kwapi har instrueret, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Ginnifer Goodwin og Scarlett Johansson spiller de kvindelige hovedroller.

Filmens setup minder til en vis grad om stemningen i Sex and the city hvor temaet ligeledes er storby-pigernes kamp med kærligheden.

Han er bare ikke vild med dig er en let og underholdende kærlighedsfilm. Filmens mest opmuntrende indslag er Scarlett Johanssons forførende karisma.


Jyllands-posten

d. 6. feb. 2009

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 6. feb. 2009


Kristeligt dagblad

d. 6. feb. 2009

af

af

Henrik Uth Jensen

d. 6. feb. 2009