Musik / jazz

Jazz på dansk : Gamle sko på nye fødder


Anmeldelser (3)


Gaffa [online]

d. 8. sep. 2011

af

af

Ivan Rod

d. 8. sep. 2011

"Selv om Jazz på dansk isoleret set (eller rettere sagt: hørt) er et glimrende jazzalbum - der trækker på langtidsholdbare danske viser som eksempelvis En yndig og frydefuld sommertid, Den danske sang er en ung blond pige og Man binder os på mund og hånd - er forløsningen af disse ikke på afgørende vis fornyende".


Berlingske tidende

d. 2. maj 2011

af

af

Kjeld Frandsen

d. 2. maj 2011

"Med glimrende ledsagelse af bassisten Morten Ramsbøl og trommeslageren Morten Lund tager pianisten Martin Schack 12 danske sange under kærlig behandling, og det gør han bestemt ikke dårligt. Det swinger solidt, men alligevel bliver der jævnligt noget demonstrativt over musikken, og næsten alle numre bliver trukket længere ud, end der er idé-mæssigt belæg for".


Information

d. 26. apr. 2011

af

af

Peter H. Larsen

d. 26. apr. 2011

"Schack spiller (...) de danske temaer, som han ville spille ethvert jazztema - dvs. lidt på Drew'sk facon (eller rettere: Peterson'sk) - og således med så mange ornamenteringer og påfund, at det hele, snarere end en symbiose, føles som en kamp mellem de to, jazzen og det danske, en kamp, jazzen vinder temmelig stort hver gang. Selv om det swinger godt og gammeldags hos Schack og i hans ' fordanskning' af repertoiret, så mangler man alligevel klarere holdning til denne melodiskat".