Grundbog i børneneuropsykologi, som både lærere, pædagoger, psykologer og studerende indenfor disse faggrupper samt andre interesserede kan have stor glæde af at læse. Bogen er skrevet i et letlæseligt sprog og giver et godt indblik i, hvordan viden fra hjerneforskningen kan anvendes praktisk pædagogisk.
Bogens forfattere er alle børneneuropsykologer med stor praktisk erfaring, hvilket resulterer i en god vekselvirkning mellem teori og praksis, hvor den teoretiske viden illustreres via genkendelige eksempler fra den pædagogiske verden. Bogen har en god struktur, som gør den velegnet som opslagsværk. Blandt emnerne er kognition, kommunikation, perception, hukommelse, social kognition samt udredning. Fokus er både på børn, hvis hjerner udvikler sig almindeligt samt på børn med anderledes udviklingsforløb.
Bogen kan læses sammen med titler som Nervepirrende pædagogik, 2007, Hjernen bag lysten til at lære, 2004, Klinisk neuropsykologi, 2009, og Hjerneprocesser : kognition og neurovidenskab, 1997. Skole, natur og fantasi, 2004, som handler om biologisk kognitionspsykologi kan også være et interessant supplement.
Grundbog og opslagsbog om børns lærende hjerner, som det er oplagt for lærere, pædagoger og psykologer at have stående på hylden.