Lærere, pædagoger og ledere i såvel private som offentlige virksomheder får med denne bog et praktisk hjælpemiddel til at arrangere møder på forskellige måder i forskellige fora. Med meget konkrete eksempler med udgangspunkt i skoleverdenen arbejdes med optimering af udbyttet af møder.
I syv kapitler gennemgår forfatterne først i korte træk, hvordan de tænker sig bogen anvendt. Dernæst giver de kort gennemgang af teorien omkring cooperative learning. Dette følges op af forskellige CL-strukturer og hvad de kan bruges til. Med udgangspunkt i tre mødetyper i skoleverdenen, forældremøder, personalemøder og andre møder gives konkrete eksempler via cases / erfaringer, der understøtter de valgte strukturer. Der afsluttes med små eksempler på, hvordan man kan bruge små afbrydelser med smålege etc. til at øge fokus på de ting, man gerne vil arbejde med på mødet. Alle skabeloner, der omtales undervejs, findes på den cd, der er bagest i bogen sammen med en oversigt over cd'ens indhold samt en litteraturliste. Indholdsfortegnelsen forrest giver et fint overblik over indholdet. Sproget er letflydende og gør indholdet let tilgængeligt.
Der er ikke umiddelbart andre titler, der direkte fokuserer på mødeafvikling og cooperative learning.
Fint praktisk materiale, der er oplagt til alle skolers lærerbibliotek/pædagogiske samling, men bogen kan sagtens anvendes i private virksomheder, hvor man også vil arbejde med optimering af mødeafvikling.