Unge, voksne, elever og grønlandsinteresserede meget bredt er målgrupperne. Passionerede tegneserielæsere ligesådan, næsten uanset alder. Fra 9 år.
Et oldtidsepos i drivende smuk tegneserie-udformning om et par rejser mod nord for 4.500 år siden. De små familier af Independencefolket starter rejsen på Elesmere Island, mod nord i Canada. Nanu er gennemgående på begge de skildrede rejser, først som drengen der skyder sin første hare, siden som mand og jæger. Ringen sluttes da Nanu på rejse nord om Grønland møder Saqqaqfolket, der er vandret syd om Grønland. Der er tale om forskningsformidling på højt fagligt og æstetisk niveau. Tegneren kendes fra sine historier om den unge Andala, her er yderligere skruet op for pragten, og det ødsle format klæder de mange landskabsskildringer. Personkarakteristikken er nuanceret og retvisende, vi møder kulturen, omgangsformerne og forestillingerne om verdens beskaffenhed, bl.a. jagt og fangst. Skildringerne af dragter, redskaber, værktøj og våben er evidensbaserede og meget talende. Afsluttende afsnit skildrer samspillet mellem forskere og tegner, tegneprocessen og en sjov lille find-5-fejl. Omslagets inderside bringer et kort med referencer til historien. Titlen henviser til grønlændernes glæde over alt nyt.
Episk tegneserie-digtning i den her klasse bringer Hugo Pratt i tankerne. Aron fra Kangeq er med sine 150 år gamle, livfulde tegninger en værdig forgænger.
Et brag af en oldtidsskildring i et pragt-tegneserieformat - det er næsten som at stå i Grønland for 4.500 år siden.