Digtsamling hvor der bliver skruet op for vreden, livets mørke sider og affærdigelsen af den kollektive status qou. Digtene rimer og kan minde om nedskrevne eksempler på spoken-word og poetryslam. Vil hertil kunne bruges som forlæg for opgaver til skoler og gymnasier.
Lyriske digte der beskriver en verden i moralsk forfald. Digteren anklager og peger på uretfærdigheden og ligegyldigheden i samfundet. Teksterne benytter sig af afvekslende former, længder og rytmer i sine rim. Bogens titel henviser til en tredje vej, som alternativ til den rigtige vej eller dødens vej. Det er 6. udgivelse fra Michael Dysts hånd, der ud over at være digter er musiker, Danmarksmester i poetryslam og klovn.
Der er ikke meget rim i nutidig dansk poesi, det er der sågar skrevet en hel bog om med Ud af rimtågen. Så det er en fornøjelig oplevelse at læse Dysts tekster. Bogen tager et filosofisk og samfundskritisk udgangspunkt og er en fortælling om det at vælge en anden vej end den gængse. Digtene rimer i løs form i forhold til vers og rytme, og det virker godt, da Dyst formår at skabe sin egen rytme, der maner en til den højtlæsning digtene fortjener.
Settergrens Tropica dissolvunturSå nyser jeg igen -DepressionsdigteAvatar og Abrahamsens Så nyser jeg igen - er også skrevet på rim, men sat strengere op i verseform. Tematisk kan man finde noget af samme vrede og samfundskritik i Sternbergs Depressionsdigte og Caspar Erics AvatarSettergrens Tropica dissolvuntur og Abrahamsens er også skrevet på rim, men sat strengere op i verseform. Tematisk kan man finde noget af samme vrede og samfundskritik i Sternbergs Depressionsdigte og Caspar Erics AvatarSettergrens Tropica dissolvuntur og Abrahamsens Så nyser jeg igen - er også skrevet på rim, men sat strengere op i verseform. Tematisk kan man finde noget af samme vrede og samfundskritik i Sternbergs og Caspar Erics AvatarSettergrens Tropica dissolvuntur og Abrahamsens Så nyser jeg igen - er også skrevet på rim, men sat strengere op i verseform. Tematisk kan man finde noget af samme vrede og samfundskritik i Sternbergs Depressionsdigte og Caspar Erics .