Brugsbog om arbejdet med digitale billeder i undervisningssammenhæng. Velegnet for lærere og pædagoger i fagene billedkunst, håndværk & design og dansk - både på mellemtrin og i udskoling.
Fagbogen er bygget op omkring otte afsnit: billedkundskab generelt, tegning, portræt, skulptur, arkitektur/design, animation, kunsthistorie samt eksempler på elevpræsentationer. Alle afsnit omfatter beskrivelse af varighed, værktøj/materialer, mål for faget samt en uddybende litteratur/web-liste. Bogen er illustreret med fotos af elevforløb og -produktioner. Der er knyttet en hjemmeside til bogen med yderligere uddybning.
Bogen er særdeles anvendelig. Det er meget tydeligt, at forfatteren har omfattende undervisningserfaring og smittende begejstring for faget. Bogen leverer al tænkelig hjælp til arbejdet med digitale billeder. Det er ikke teknisk avanceret, men umiddelbart tilgængeligt for stort set alle grundskolens undervisere. Godt, brugbart materiale.
Der findes ikke meget materiale om digitalt billedarbejde, og en del af det, der findes, har nogle år på bagen. Eksempelvis kan nævnes: Computer og billederPolitikens bog om digital illustration (af samme forfatter) og Politikens bog om digital illustration. Den her anmeldte er dog umiddelbart den mest anvendelige i faget billedkunst i dagDer findes ikke meget materiale om digitalt billedarbejde, og en del af det, der findes, har nogle år på bagen. Eksempelvis kan nævnes: Computer og billeder (af samme forfatter) og . Den her anmeldte er dog umiddelbart den mest anvendelige i faget billedkunst i dag.