Denne samling tekster er for alle med interesse for moderne eksperimenterende lyrik. Den er specielt for de unge, der er adopteret til Danmark eller for andre fremmede, der kommer fra en anden kultur.
Digteren er født i Korea i 1974 og adopteret som 1-årig af en jysk familie. I samlingen fokuseres både i indhold og form på identitetsbegrebet i relation til en indre og ydre splittelse, der knytter sig til det at være adopteret fra et fremmed land. Den splittede form fremstår gennem en blanding af lyrik, kortprosa, dialoger, dokumentarisk stof, fotografier og tegninger. En spænding mellem det jyske og koreanske fremkommer gennem refleksioner over temaerne identitet, tilhørsforhold, oprindelse og kultur. I sine digte integrerer E.T.K. løbende emner fra koreanske og danske livsformer i relation til sit eget personlige liv med problemstillinger, der knytter sig til spørgsmålet om, hvem hun egentlig er.
Bogen kan sammenlignes med Maja Lee Langvads digtsamling fra 2006 Find Holger Danske, der også tematiserer identitet og adoption.
Aktuel og relevant bog med en poetisk stemme, der søger at analysere den splittelse, der opstår, når ens oprindelse er i et land med en fremmed og anderledes kultur. Velskreven og spændende samling tekster integreret med realistiske fotografier af alvorlige danske og koreanske personer, der virker stærkt i relation til samlingens tema.