Bredt anlagt samtidsroman om et konfliktfyldt og hudløst mor-datter forhold. For læsere af Kirsten Thorups forfatterskab og læsere, der følger med i dansk litteratur.
Tara kommer som ung fra Fyn til København sidst i 1960'erne eller først i 1970'erne for at blive skuespiller. Det opgiver hun, og i stedet har hun forskellige løse jobs. Hun er på den ene side hjælpsom, naiv og søgende og på den anden anmassende, hjælpeløs og upålidelig, og gang på gang bringer hun sig selv i dumme situationer. Hun får datteren Siri med en fraværende fantast, og efter en fødselsdepression bliver Siri fjernet første gang. Gennem sin opvækst bliver Siri tvunget til at klare sig selv, for Tara har rigeligt med at holde sammen på sig selv. Siri flytter hjemmefra meget tidligt og kommer som voksen kunstner overens med sit ambivalente forhold til Tara, der lever på kanten af samfundet som hjemløs.
En flot og barsk roman, hvor der med skiftende synsvinkler ikke bliver lagt fingre imellem de mange stridigheder mellem mor og datter, og hvor de knap så pæne karaktertræk ikke bliver fejet væk. Samtidig en skildring af udviklingen i det danske samfund de sidste 40-50 år.
Med tematiske paralleller ligger denne roman i naturlig forlængelse af Kirsten Thorups forfatterskab, især romaner som Elskede ukendte og Himmel og helvede.