For læsere med interesse for romaner om seksualitet og identitet, fans af Synnøve Søes forfatterskab eller skoleelever på udkig efter en lettilgængelig dansk roman med kort sidetal. Det lidt lille format og den neutrale forside vil kræve aktiv formidling for dem, der ikke er bekendt med forfatterskabet.
Kortroman om Henrik, der allerede i en tidlig alder udforsker sin biseksualitet både med piger og drenge. Kompositionen er opbygget af vekslende punktnedslag i Henriks barndom med alenemoren, hendes skiftende kærester og savnet efter at kende sin rigtige far hen over ungdom/voksenliv med et ekstremt sexforbrug tangerende sexafhængighed med skiftende partnere. Historien tegner et flygtigt portræt af en ung mand i tvivl om sin egen identitet og seksualitet. Søe har skrevet en lang række romaner og noveller. Debuterede med Fars, 1989. En rød tråd i forfatterskabet er det forsømte barn, seksualitet, kærlighed og identitet.
Nyere romaner om mænd og biseksualitet, fx I én person (da. 2012) af John Irving eller Selvportræt med dyr, 2011 af Christian Yde Frostholm. Det omsorgssvigtede barn ses fx i Søes Drengen på stigen, 2007 og i Fars handler det også om seksualitet.
Roman, der forventeligt vil opnå samme efterspørgsel som Søes øvrige forfatterskab.