Billedbøgerne er til de 4-8-årige, og de kan også anvendes, når man ønsker en ikke missionerende, kristen indfaldsvinkel.
Forfatteren udgav i 1995 Det halte lam. Bøgerne, flere følger i 2008, foregår i Træflstrup blandt træfler, personer skåret i træ af Eli, Gud. I Den allerbedste feterer byen berømte Denna Lerbeste. Hun ser ned på alle, der ikke som hende er skåret i mahogni. Punello (P), skåret i pil, får hun alle til at se ned på. Eli trøster ham med, at Eli har skabt ham som noget særligt. I Den grønne næse modstår P en tid Tommy Trendy, som får alle til at male deres næser grønne. Knap er P's næse grøn, før trenden skifter. P ved at Eli ikke bryder sig om det. Eli tilgiver P. De tekstrige historier er skrevet i et enkelt, dialogrigt sprog, men savner liv og variation. Man mærker, at budskabet er det væsentligste, og historierne løfter sig ikke. De helsides illustrationer i både stærke og dæmpede farver er tegnet i en karikeret og grov streg, der passer godt til historien. Det ses at illustrator før har tegnet for Disney Press. Det stive bind er ensfarvet, mens smudsomslaget i farver viser en scene fra bogen, og bagsideteksten giver ide om indholdet.
Jeg kender ikke andre titler, der i ide og indhold kan sammenlignes med disse.
Billedbøgerne rummer fantasifulde historier, og det er illustrationerne med til at understrege. Alligevel mangler de sjæl, nok fordi budskabet er det væsentligste. Er det det, man ønsker at bruge, er bøgerne gode som igangsættere.