Ønsker du at blive en bedre støtte for din gamle mor eller far, er der masser af oplysninger, idéer og gode råd at hente i denne håndbog, der henvender sig til alle pårørende til gamle forældre.
Når man er fyldt 65, er man ældre, og når man er fyldt 80, er man gammel ifølge WHO's definition. Det er pårørende til denne gruppe på 80 år og opefter, der er hovedsigtet for denne bog, om hvordan man bedst kan hjælpe sine gamle forældre også uden at glemme sig selv. Forfatterne kommer rundt om mange aspekter ved aldring, den pårørendes rolle, den fysiske og mentale aldring, de første tegn på behov for hjælp, og hvordan man som pårørende tackler det, uden at det virker stødende. Her er rigtig mange faktuelle oplysninger om de tilbud, der er fra det offentlige, og hvordan man gebærder sig som pårørende. Til slut et afsnit om demens og død. De to forfattere er journalister, der begge har arbejdet med sundhedsområdet.
Rigtig nyttig og omfattende bog for de mange pårørende, der står over for en ny situation, når deres gamle forældre bliver plejekrævende.
Myra Lewinthers bog Aldring - sociologisk setGerontologi har, som titlen siger, en sociologisk vinkel på emnet. Der findes andre bøger om gerontologi fx Gerontologi, men disse er mere til sundhedspersonalet eller henvendt til den ældre selvMyra Lewinthers bog Aldring - sociologisk set har, som titlen siger, en sociologisk vinkel på emnet. Der findes andre bøger om gerontologi fx , men disse er mere til sundhedspersonalet eller henvendt til den ældre selv.