Rørende og livsbekræftende historie om en mand, som mister sin kone og nyfødte barn, men formår at finde vej tilbage til livet igen. Kan læses af alle, der har oplevet at miste, eller har haft sorg tæt inde på livet.
I vinteren 1979 gennemlevede Kai Randbæk Greve sit livs værste mareridt, da han mistede sin kone og deres nyfødte barn. Tilbage stod han med to små børn og en sorg, som der aldrig rigtigt blev taget hånd om. Hvordan han gennemlevede forløbet og til sidst kom tilbage til livet, kan man læse i nærværende udgivelse, som bygger på forfatterens egne oplevelser, men ifølge forordet ikke skal læses fuldstændigt dokumentarisk. Fortællervinklen er 3. person med KRG som hovedperson, hvor vi får beskrevet hans tanker og lidelser. Forfatteren bruger figuren til bl.a. at reflektere over datidens manglende forståelse af sorgbearbejdelse, skyldfølelse, afmagt, og vigtigheden i at have gode venner.
Bogen indeholder nogle meget fine og rørende beskrivelser, som vil kunne genkendes af alle, der har haft stærk sorg inde på livet. Den er skrevet med indlevelse, men bærer alligevel en nøgtern og reflekterende tone, præget af de erfaringer som forfatteren har gjort sig gennem livet. Den er skrevet i et lettilgængeligt sprog.
Supplerer fint rækken af gode bøger om sorgarbejde, fx Lev stærkt - dø smuktInd i en stjerneSå er Thomas væk, Ind i en stjerne, og Så er Thomas vækSupplerer fint rækken af gode bøger om sorgarbejde, fx Lev stærkt - dø smukt, , og Så er Thomas vækSupplerer fint rækken af gode bøger om sorgarbejde, fx Lev stærkt - dø smukt, Ind i en stjerne, og .