Bøger / faglitteratur / opskrifter

10 år yngre på 10 uger : test din alder og gør noget ved den : antiage-mirakel uden kemi og kniv, sexet for evigt med naturens egne midler


Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Anne Grete Jacobsen

2008

Hvem vil ikke gerne blive 10 år yngre på 10 uger? Bogen er beregnet for alle de kvinder, som har mod på at binde an med Hafsteinsdottirs anti-age-kur.

Thorbjörg Hafsteinsdottir har mange års erfaring med ernæring og sundhed. Her præsenterer hun sin anti-age-kur, som if. hende gør op med myterne om at kroppen forfalder efter de 40 år, og at det er slut med en glat og spændstig hud og at være seksuel attraktiv efter 40-års alderen. Hendes budskab er egentligt enkelt: du kan spise, tænke, leve og smøre dig ung, fast og smuk. Det gælder om at spise den rigtige mad, motionere og supplere kosten med kosttilskud. Hendes program strækker sig over 10 uger, og inden man går i gang, er der lige en test, som afslører hvor gammel kroppen er. Den helt store synder i kvinders (og sikkert også mænds) liv er det kemiske sukker, så i de første uger gælder det om at smide alt det usunde ud, og erstatte det med sunde fødevarer og kosttilskud. I de næste uger tager hun fat på motionen, afgiftning af kroppen og indkøb af mineraler og vitaminer. Bogen afsluttes med indkøbsguide og en lang række opskrifter, som passer til kuren.

Der kommer rigtig mange bøger om sund livsstil, kost og motion. Til samme målgruppe er der bla. Yngre næste år, 2008 og Stop uret, 2006.

For den, der seriøst vil lægge sin livsstil om, er her et godt bud med en grundig beskrivelse af, hvordan det gøres. Bogen har allerede været meget omtalt i medierne, så den er allerede sikret stor efterspørgsel.


Ugeskrift for. læger

Årg. 170, nr. 40 (2008)

af

af

Anders Tuxen

Årg. 170, nr. 40 (2008)


Information

d. 29. maj 2008

af

af

Anne Middelboe Christensen

d. 29. maj 2008


Børsen

d. 14. mar. 2008

af

af

Maria Kentorp

d. 14. mar. 2008