Bøger / faglitteratur / taler

10 taler om kærlighed


Beskrivelse


10 personlige taler om kærlighed og dens betingelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2016

af

af

Grethe Lorentzen

d. 16. aug. 2016

3 x 10 personlige taler til især kvinder om at være eller blive sig selv og gribe livet, mens man har det. Talerne kredser om forskellige sider af eksistensen.

Pernille Aalunds tre første bøger i bog-serien: "10 taler om ...". Talerne er skrevet ud fra et stærkt ønske om mere fokus på værdier, følelser og medmenneskelighed og på at minimere smerte for sig selv og andre. Teksterne kommer til udtryk som erkendelser, små historier, sentenser og fyndord om at leve livet fuldt og helt, om sorg, savn, ønsker og længsler: "Det liv du lever, er det liv du får", "Du skal gungre gennem livet. Ikke halte, ikke liste, ikke blive hvor du er", "Du må rydde op, hvis kærligheden skal flytte ind". Pernille Aalund er chefredaktør, studievært, forfatter og foredragsholder.

Aalund sætter med disse stærkt personlige og samtidig almengyldige taler om hvad livet har lært hende, fokus på essensen af det at være menneske, fokus på at leve livet helt og fuldt med udfoldelse af alle potentialer, og fokus på at undgå at sande til i bitterhed eller misundelse. Talerne borer sig direkte ind i hjertekulen, og det er tankevækkende læsning, som tvinger læseren til reflektion, (og måske handling).

Hvad du ønsker, skal du fåKys det liv! og Kys det liv! handler også om at favne sit liv fuldt og heltHvad du ønsker, skal du få og handler også om at favne sit liv fuldt og helt.