Bøger / faglitteratur / rejseførere

100 hemmelige oplevelser på Djursland


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2020

af

af

Jytte Bræmer

d. 3. apr. 2020

Inspiration til ture og besøg på mindre kendte steder på Djursland. For turister, der har lyst til opleve andet end de kendte turistattraktioner.

En turistguide, der i korte 1-sides opslag beskriver steder, der er værd at besøge, og som ofte er ukendte for de fleste. Bogen er opdelt i kategorierne naturoplevelser, spændende bygninger, godt til spisekammeret, kunstnerværksteder, udstillinger, unikke butikker og steder til aktiv udfoldelse. Ved hver attraktion/sted angives adresse, åbningstider og henvisning til webadresse. Et mindre farvefoto indleder den korte tekst. Afslutningsvis er der et par sider om Anholt samt yderligere gode links og apps.

Bogen er inspirerende og lægger sig i forlængelse af en række anderledes turistguides, som der er efterspørgsel efter. Forfatter Kari Baklund er en lokal kvinde med baggrund i kommunikationsbranchen. Den er velskrevet, indbydende og ganske informativ trods de korte artikler om hvert enkelt sted/bygning. Der er stof til mange endagsture, hvad enten man er turist i området eller bosiddende i en større by i nærheden. Bogen er i et mindre format, der gør den velegnet til at medbringe på turen.

Forfatteren har tidligere udgivet 100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge, som er opbygget på samme måde. Serien " 111 steder som du skal se" har samme koncept og opbygning.


litteratursiden.dk

d. 27. juli 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 27. juli 2020

En fin, smuk og anderledes guide til Danmarks unikke næsetip. Først fik vi adgang til 100 hemmelige steder i Nationalpark Mols Bjerge - og nu til yderligere 100 steder fordelt på hele Djursland. Som i...


Litteratursiden.dk [online]

d. 27. juli 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 27. juli 2020