Bøger / faglitteratur / rejseførere

100 hemmelige oplevelser i Nationalpark Mols Bjerge


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juli 2019

af

af

Søren Møller

d. 1. juli 2019

En gennemgang af 100 "hemmelige" seværdigheder på det sydlige Djursland. For voksne læsere.

Her fortælles om 100 steder i Nationalpark Mols Bjerge, samt nogle seværdigheder der ligger lidt uden for nationalparken. Hvert sted beskrives på en side med dets beliggenhed, indhold, åbningstider og hjemmeside-adresse, og stedet vises på et farvefoto. Her beskrives om naturområder, bygninger, kunstneres værksteder og udstillinger, madforretninger og andre butikker, samt guidede ture i Mols Bjerge.

Ikke alle stederne er "hemmelige", men derimod ret kendte. Men det gør ikke bogen mindre interessant. Stederne beskrives kort, præcist, - og interessevækkende sammen med fotografierne.

I Danmarks nationalparkerNaturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge er der et allround kapitel om Mols Bjerge. Naturhistorier fra Nationalpark Mols Bjerge er en hel bog med fokus på områdets natur. Men en allround bog om området, som herværende, findes der ikkeI Danmarks nationalparker er der et allround kapitel om Mols Bjerge. er en hel bog med fokus på områdets natur. Men en allround bog om området, som herværende, findes der ikke.


litteratursiden.dk

d. 29. aug. 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 29. aug. 2019

Endeligt er den her! For alle os, der er opvokset med Mols Bjerge i baghaven og troede vi kendte alle steder derude, må jeg sige, at det gjorde vi ikke. Og ’The big Five’ er ikke engang en del af de 1...