Bøger / faglitteratur til børn

1000 fantastiske dyr under vandet


Beskrivelse


Billedbog med præsentation af 1000 forskellige dyr og andre ting, du finder under vandet, fordelt på 18 temaer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2016

af

af

Henriette Olesen

d. 2. sep. 2016

Her er fisk du kender, og med garanti også nogle du ikke kender. Skønt opslagsværk til børn fra 3 år og opefter.

Opslagsværk med 1000 dyr og andre ting, du finder under vandet. Bogen er delt ind i forskellige emner og områder for eksempel koralrevet, hvor man finder klovnfisk, søhest, kofisk og mange andre. Derudover er der et opslag med hajer og et om havbunden. Til sidst er der et opslag med undervandsmaskiner. Bagerst i bogen er der et register, så man hurtigt kan slå bestemte ting op. Bogen er lidt bredere end A4, og siderne er blanke papsider.

Dette er et fantastisk opslagsværk, og man kan bruge lang tid på at studere hver enkelt lille tegning. Illustrationerne er små, detaljerede og ikke mindst farverige tegninger, hvor der er samlet mindst 30 på hver side. Der er mulighed for virkelig at dykke ned under havet og lære hvad de forskellige dyr hedder, og hvor de lever. Der er mange undervandsdyr, som man aldrig har hørt om, derfor er bogen god til en snak om havet og dets dyr.

Bogen kan sammenlignes med forfatterens tidligere bog 1000 fantastiske dyrMin første store dyrebog eller med Min første store dyrebogBogen kan sammenlignes med forfatterens tidligere bog 1000 fantastiske dyr eller med .