Bøger / faglitteratur

2012 og tiden efter : en invitation til at møde de udfordringer og muligheder der ligger forude


Beskrivelse


Forfatteren giver konkrete forudsigelser på forandringer hun forventer vil ske i 2012 og tiden derefter. Forudsigelserne angår bl.a. de forskellige kontinenter, vejrforhold, verdensøkonomi, livsstil og menneskets liv i en ny dimension. Desuden øvelser, visualiseringer og healinger der skal forberede os til de kommende år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2011

af

af

Camilla Sejerøe

d. 16. feb. 2011

En guide og invitation til dem, der tror på at 2012 er det store vendepunkt, hvorefter alting bliver bedre. Denne tro baseres bl.a. på den gamle Mayakalender. "Den gyldne tidsalder" tager så sin begyndelse i 2032.

Diana Cooper har skrevet rigtig mange bøger om spiritualitet, Atlantis, engle, pyramiderne osv. Her skriver hun om 2012, som mange mener er et stort vendepunkt og en ny gylden tidsalders begyndelse. Indholdet her er meget blandet, og selvom emnet er 2012, kommer Diana Cooper ind på rigtig mange ting: jorden, chakraer, Atlantis, betydning forskellige steder på jorden, krystalkranier, De olympiske lege osv. Bogen rummer desuden små meditationer, der kan hjælpe kloden (eller en selv) på vej. Bagerst bibliografi. Bogen er oversat fra engelsk.

Vi har fået en del bøger og artikler, der enten kun omhandler 2012 eller som delvist omhandler 2012. Denne rummer rigtig mange aspekter, måske også flere end de fleste forstiller sig.

En bog, der bugner af information om dette særlige fænomen. Den kommer virkelig vidt omkring, men vil måske lidt for meget.