Bøger / skønlitteratur til børn

5 minutters dinosaurhistorier


Beskrivelse


Billedbog. Fem små historier om dinosaurer, hvor vi både møder superdinoer og dinoer der bliver venner med mennesker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2017

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 24. maj 2017

Fire bøger med hver fem små historier, som alle har en fin morale. Billedbøger for 4-7-årige.

I bondegårdshistorier følger vi dyrene på gården og deres hverdag. I en af historierne flytter nogle af dyrene hjemmefra, men de finder hurtigt ud af, at det måske var bedre på gården. I prinsessehistorier følger vi nogle prinsesser, der blandt andet skal bygge slotte og opklare natlige mysterier. I dinosaurhistorier møder vi dinosaurerne, som fx er superfrygtløse dinoer med fine kapper, og som bliver gode venner med mennesket. I ballethistorier følger vi fem balletdansere og deres kærlighed til dansen og alt, hvad der følger med.

Fem fine billedbøger med barnlige og sjove illustrationer, hvor der både er noget for piger og drenge - og voksne. De er yderst velegnede til højtlæsning og samtale, da der for det første er mange ting på hver side, man kan snakke om. For det andet har hver historie en morale, som man kan snakke om efterfølgende, fx at lære at dele med sine venner, at passe på hinanden, at hjælpe hinanden osv.

Af andre bøger om at deles kan Damen, drengen og andenTigeren, der mistede sine striberVera besøger dyrene på gården nævnes, Tigeren, der mistede sine striber handler om hjælpe andre og Vera besøger dyrene på gården handler om livet på en bondegårdAf andre bøger om at deles kan Damen, drengen og anden nævnes, handler om hjælpe andre og Vera besøger dyrene på gården handler om livet på en bondegårdAf andre bøger om at deles kan Damen, drengen og anden nævnes, Tigeren, der mistede sine striber handler om hjælpe andre og handler om livet på en bondegård.