Appellerer til læsere af nyere dansk litteratur og noveller. Fin men lidt undselig forside og det lille format gør, at bogen skal formidles aktivt.
16 korte historier om mennesker i København i perioden omkring skybruddet i 2011, som skabte store oversvømmelser og trafikale problemer. Man møder Tania der skal på date med en ex men brænder ham af i sidste øjeblik, Nikolaj som flytter ud på en ø i Sortedams sø og taxichaufføren Navid som kender København ud og ind men samtidig ikke kender en sjæl. I en historie oplever man kun telefonsamtalen set fra farens side, i næste historie er det samtalen fra sønnens side. Tilsammen danner de 16 historier om isolerede og ensomme mennesker et billede og en stemning af København. I flere historier går en person igen fra en tidligere historie. Historierne er af varierende længde. På forsiden står der roman, jeg vil nærmere kalde det noveller. Det er Jeppe Krogsgaard Christensens tredje roman. Han har tidligere udgivet Natjager, 2011, som var nomineret til Danske Banks Debutantpris og En hånd i himlen, 2012.
Formen med små historier der væver sig sammen og portrættet af København gør det oplagt at sammenligne med Kaspar Colling Nielsens novellesamling Mount København, 2010.
Udmærkede og velskrevne små historier, som lever fint sammen og hver for sig. Jeppe Krogsgaard Christensen er endnu ikke så almen kendt, at bogen umiddelbart sælger sig selv. Den fortjener at blive fremhævet aktivt.