Bøger / faglitteratur / øvelser

Åndedrættet - stress, søvn og slank


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om at bruge åndedrættet som et redskab til at kontrollere stress, få styr på vægten og sove bedre om natten. Med øvelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2012

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 27. nov. 2012

Åndedrættet har stor betydning for os på mange områder, og i disse 2 bøger fortæller Lotte Paarup om åndedrættets betydning i forbindelse med stress og åndedrættets betydning for en smidig og sund ryg. Bøgerne vil være meget velegnede for læsere, som er interesserede i at være bevidste om åndedrættet, og til læsere, som i forvejen er bekendt med Lotte Paarup.

Lotte Paarup er fysioterapeut og indehaver af firmaet Den Intelligente Krop, i bibliotekssammenhæng kender vi hende fra mange bøger og film. I 2010 udgav hun bogen Åndedrættet, men der er sket så meget inden for området, at hun nu udgiver 2 nye bøger. I Åndedrættet, stress, søvn og slank fortæller hun om åndedrættets betydning i forbindelse med stress, åndedrættets indflydelse på en god nattesøvn og endelig på, hvordan åndedrættet kan virke som en katalysator for forbrændingen og dermed kan være med til at holde den slanke linje. I Åndedrættet - sund ryg hele livet fokuserer hun på åndedrættets effekt på rygsøjlen. Efter samme indledning i begge bøger, viser hun en lang række øvelser, som tilgodeser bogens emne. Øvelser og tekst er vist og skrevet, så de er lige til at følge. Disse 2 nye bøger erstatter bogen om åndedrættet fra 2010.

Om åndedrætte specifikt har vi den meget grundige Træk vejret af Åvall Severinsen, 2009, og derudover er der kapitler om åndedrættet i mange bøger bl.a. om stress og mindfulness.

2 meget instruktive og brugbare bøger med øvelser, som kan bruges i hverdagen og under mere målrettet træning.