Sociologer, pædagoger, lærere, medieforskere, alt i alt en meget bred målgruppe af folk, der interesser sig for den teknologiske udviklings indflydelse på vores adfærd og relationer.
De, der fylder 18 år næste år, er første årgang, der med rette kan kalde sig digitale indfødte. De har ikke levet i en verden uden internet. Deraf betegnelsen årgang 2012. Bogens resultater er skabt gennem en række kvalitative interviews med to skoleklasser, og som sammenligningsgrundlag er 8 voksne ligeledes blevet interviewet. Medierne er blevet tovejs, vi lever gennem medierne, og giver mere og mere af os selv til medierne. I mange af udsagnene er de to aldersgrupper enige, men når det kommer til konkret praksis, viser det sig, at den vigtigste forskel på de to generationer er, om de overhovedet skelner mellem det fysiske og det digitale liv. Bogen giver en skarp og præcis karakteristik af den påvirkning, medierne har på vores liv. Fx det faktum, at mobiltelefonen har fået en taktil dimension, hos de unge er den konstant i fysisk kontakt med kroppen, og der knyttes en intimitet til maskiner og medier. Bogen er vigtig forskning i sammenhængen mellem vores sociale liv og mediebrug.
Ligger i forlængelse af Morten Bays Generation Netværk 1,5, 2008 og Hjarvads: Det selskabelige samfund, 2.udg., 2005. For nylig er Jensen: Mobilitetsmani, 2011 udkommet.
Bogen præsenterer resultaterne af en undersøgelse af, hvordan de moderne medier påvirker vores adfærd, relationer og sociale liv.