Bøger / faglitteratur / vejledninger

Akvarel under åben himmel - blomster


Beskrivelse


Om at male akvareller af forskellige blomster, med gennemgang af akvarelfarver samt vejledning til valg af bl.a. materialer og udstyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juni 2017

af

af

Søren Møller

d. 30. juni 2017

En lille bog for voksne udøvere af akvarelmaleri på begynder-niveau.

Forfatteren gennemgår akvarelmaleriets papir, redskaber og farver. Med tolv blomster som eksempler vises, hvordan der kan males med optegning og farvelægning. Det angives hvilke farver eller blandinger af farver, der anvendes. Hver blomst vises i tre stadier af processen samt det endelige resultat. Til sidst er der lidt om brugen af forskellige typer maleredskaber, som ud over pensler kan være en kniv, en svamp, en tandbørste m.m. Bogen er en slags uddybende fortsættelse af forfatterens Akvarel under åben himmel og minder om denne i fremstillingsform, omfang og layout.

En nem overskuelig introduktion til akvarelmaling.

Der findes en række bøger om at male blomster, herunder også med akvarelfarver. Bl.a. Mal blomster i akvarelLad det blomstre og Lad det blomstre. Disse bøger bringer flere detaljer. Men hver maler arbejder med sine metoder og grundfarver, så alle bøgerne kan supplere hinandenDer findes en række bøger om at male blomster, herunder også med akvarelfarver. Bl.a. Mal blomster i akvarel og . Disse bøger bringer flere detaljer. Men hver maler arbejder med sine metoder og grundfarver, så alle bøgerne kan supplere hinanden.