Bøger / faglitteratur / opskrifter

Aldrig mere sukkerkold


Beskrivelse


Opskrifter med udgangspunkt i at lave dejlig, nem og nærende mad med fokus på det klassiske og gedigne måltid uden for mange hurtige kulhydrater og på at holde sit blodsukker stabilt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2014

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 2. maj 2014

Henvender sig til alle der ønsker inspiration til at spise sundt i hverdagen.

Samlet udgave af to tidligere kogebøger fra de samme forfattere: Aldrig mere sukkerkold og Bare spis. Efter indledende kapitler om gode madvaner og indholdet i spisekammeret følger opskrifterne, der er delt op i kapitlerne morgenmad, frokost, supper, bønner & linser m.m., grønt, kød, fisk og sødt. Hver opskrift har en dobbeltside med foto af retten på den ene side og opskrift på den anden side. Opskrifterne er til 4-6 personer, de har en tydelig overskrift og en fin vejledning. Hovedvægten er lagt på ukompliceret hverdagsmad uden hvidt mel og sukker, med ingredienser der er til at få fat i.

Tidligere udgivet som to bøger i 2008 og 2010. Der er visse mindre ændringer og justeringer i den indledende tekst samt enkelte ændringer i de fotos, der er brugt som illustration til retterne, men opskrifterne fra de tidligere udgaver går igen ligesom opsætning og skrifttype er uændret. Samme målgruppe som de tidligere bøger, og som brugere af fx Køkkenrevolution på høje hæle.

Flot inspirerende kogebog med vægt på dagligdags retter uden hvidt mel og sukker. Samlet udgave af to bøger, der kom i 2008 og 2010. Ingen store ændringer i forhold til de tidligere udgivelser.