Biografi om en livstidsfanges barndom uden omsorg og kærlighed, hans kriminelle liv samt mødet med kirken. Desuden essays af en nær ven. Til interesserede i litteratur om kriminelle der formår, at skabe sig en ny identitet på trods.
Livstidfangen Lars Irgens Petersen skildrer sin opvækst i Taastrup med en fraværende far og hårdt arbejdende mor, den kriminielle løbebane, forelskelsen i den kristne kvinde fra Etiopien, hashsalget, smugleraktionen i 2003, drabet og den efterfølgende fængsling som fører til mødet med Indre Mission. "For jeg ville ikke det kriminelle miljø mere. Jeg ville ikke længere det liv, jeg havde levet, indtil jeg blev fængslet; jeg ønskede en dag at få et almindeligt liv." Efter hvert biografisk kapitel er der et essay med overskriften "En vens tanker". Her reflekterer Thomas Bjerg Mikkelsen, som blev opsøgt af Mikkelsen da han var generalsekretær for Indre Mission, over Petersens beretning med henvisning til forskellige tænkere, fagpersoner og en teologiprofessor.
En godt skrevet bog, hvor både Mikkelsen og medforfatteren Petersen skaber en dybere forståelse for de forhold som former det enkelte menneskes liv. Mikkelsens ærinde er især at pointere, at det enkelte menneske altid rummer mere end man ser ved første øjekast. Skiftet mellem biografi og essay fungerer fint.
Af andre tilsvarende titler findes: Fra broderskab til mønsterbrudBlå blink i bakspejletCtrl+Alt+Delete, Blå blink i bakspejlet og Ctrl+alt + deleteAf andre tilsvarende titler findes: Fra broderskab til mønsterbrud, og Ctrl+alt + deleteAf andre tilsvarende titler findes: Fra broderskab til mønsterbrud, Blå blink i bakspejlet og Ctrl+alt + delete.