Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Alt hvad du kan ønske dig


Beskrivelse


Siri og Jens er kærester, men det er på flere måder ikke nemt. Jens har et problem, som kun Siri kender. Samtidig er hun vild med Andreas. Hvad skal hun dog gøre?

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. jan. 2015

af

af

Vibeke Axelsen

d. 6. jan. 2015

Siri og Jens er kærester. Men det er ikke altid helt let, og især er det svært for Siri at undlade at svare på Andreas' søde sms'er. Fra 13 år. Let at læse. Lix 20.

Siri går i gymnasiet og går i klasse med Jens, som hun kommer sammen med. De har det for det meste godt, men Jens har nogle problemer, som kun Siri og Jens' mor kender. Det er problemer, som ind imellem komplicerer deres forhold. Siri har det godt med kammeraterne. Forholdet til forældrene er dog noget anstrengt. Siri kommer i dilemma. Hun bliver også vild med Andreas. Efter mange forviklinger viser der sig en udvej, men den betyder, at Siri må begynde på et nyt kapitel i sit liv. Siri er hovedfortælleren, men i nogle kapitler får Jens også ordet. Bogen er inddelt i korte kapitler. Forsiden viser Siris ansigt i profil. Hun ligger i græsset. Bog i serien "Zoom on", som indeholder bøger for unge, bøger der er lette at læse.

En fin lille, velskrevet, realistisk fortælling om problemer og dilemmaer, som de fleste unge mennesker kan sætte sig ind i.

Der findes en hel række bøger i serien "Zoom on", som er lige så lette at læse som den foreliggende, og som også handler om både det dejlige og det besværlige ved forelskelse.


Politiken

d. 25. jan. 2015

af

af

Dorte Hygum Sørensen

d. 25. jan. 2015


Børn & bøger

Årg. 68, nr. 4 (2015)

af

af

Anette Grønholt Andersen

Årg. 68, nr. 4 (2015)