Bøger / faglitteratur / erindringer

Altid fremad


Beskrivelse


Jægersoldaten Magnus Hansson (f. 1986) fortæller om et turbulent liv, fyldt med op- og nedture. Efter fire udsendelser til Afghanistan med flere traumatiske nærdødsoplevelser, betaler han en høj pris i form af en PTSD-diagnose. Depression og selvmordstanker følger, inden han når at bremse nedturen og bygge sig selv op på ny.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. jan. 2018

af

af

Lars Ovesen

d. 26. jan. 2018

Magnus Hansson er en hård negl, det er der vist ikke nogen tvivl om. Men det skal der også til hvis du skal klare dig som jægersoldat. Læs her Magnus' personlige beretning om op- og nedture og om vejen til eliten indenfor dansk militær. For dem der efterspørger danske biografier, med lidt action.

I denne åbenhjertige bog fortæller Magnus Hansson om en karriere indenfor dansk militærs elite. Han beretter også om et misbrug der gjorde at han måtte sige farvel til jægerkorpset samt om sin PTSD-diagnose der ligeledes var medvirkende til førnævnte. Men læs også om en spændende hverdag med mange udfordringer og om et liv som udsendt soldat.

Jeg har altid syntes at jægerkorpset var de ultimative hårde hunde, og det er bare blevet bekræftet med denne bog. Man fornemmer forfatteren Magnus Hanssons kamp både på slagmarken og på det mere personlige plan, og læseren bliver hurtigt inddraget i Hanssons inderste tanker. Jeg er efter endt læsning positivt overrasket og føler også at jeg er blevet lidt klogere.

For yderligere biografisk litteratur om og med jægersoldater se danske Carsten Mørchs: Sådan! ; Og hvadså?Sådan!Og hvadså?.